20 september 2010

Hóla!

Home sweeeeet home...
Skönt att komma hem igen så att säga. Men det har varit snuskigt skönt att ligga och schteeka på stranden i ca 30+. Vi bodde i en tre-våningslägenhet med takterass. Tyvärr va området lite motbjudande. Hundskit på gatorna t.ex. Men gick man 300 m va man på den stora fina stranden.
Vi hittade en favorit-retaurang vid stranden där maten var godast och de bjöd på chokladpizza och shots efter maten. Muy bien!

På en annan strandrestaurang försökte Kero beställa Svärdfisk. Men de är ju sämst på engelska i Spanien så han fick en tallrik med räkor. Bara räkor.. ingen sås, inget bröd. Och det var ganska dyrt för det där lilla. Kero fick dessutom pappa att beställa samma haha. Pappa nappade på att det var 200 g kött, men det var tydligen 200 g oskalade räkor. Mycket skratt och HÅN av Kero som vanligt haha älskar´t. Vet inte om pappa blev mätt den kvällen..

Badade i Atlanten hela dagarna och hoppade i vågorna som var ca 1 m höga dessa dagar. Sista dagen åkte vi till en annan stad, där kunde vi bada i Medelhavet också. Men vi tog bara ett snabbt dopp för att sedan kolla in barerna längs strandpromenaden hela dagen.

Vi åkte åkte över till Gibraltar en dag, där jag köpte ett par skor som jag inte kunde låta bli!
Några åkte upp på berget o träffade apor. Svårt att hålla ihop när man åker 10 pers.

En morgon gick jag o Björn upp tidigare än alla andra och gick hela stranden bort precis när solen gick upp. Efter att ha gått barfota i sanden avslutade vi med frukost precis vid stranden.
Mycket kärlek.


Vill gärna visa bilder, men vi hade ingen egen kamera så jag väntar tills pappa, Kero, Joar eller Hannah lägger upp nåt så jag kan sno :)

Åkte även samma flyg som Kitty Jutbring på hemvägen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar