01 mars 2010


Hemma igen efter en sportlovsvecka i stugan. Tyvärr kunde inte svärmor o Arne följa med, men det blev en skön vecka med mamma, pappa, syrran, älskling, David & Matilda.

Det hela började dock med 2,5 timmars försening när vi skulle åka upp pga av snökaoset i Linkan. David o Matilda körde i diket efter 100 meter. Sen fastnade de mitt på vägen som va igenblåst med snö. De fick handskotta hela vägen...
Men vi åkte tillslut. Men det blev Audi quattro ist för deras låga BMW.
När vi kom fram va det -19 grader. I stugan var det -13 grader! hejhej KYLA

Första dagen åkte jag, Matilda o pappa fram till Funäsdalen för o köpa skoterkort. när vi kom tillbaka hade de andra hunnit skotta av taket och även hunnit bygga en bar av all snö. Den blev populär frammåt kvällen.

De andra dagarna åkte vi mest skoter, grillade korv, spelade kort & yatzy. Det gick åt en hel del cider/öl/vin o sprit också.

Som kallast hade vi -36 grader ute en morgon. På kvällarna va det allt annat än kallt inne. Vi eldade så inihelvete så vi hade runt 29-30 grader inne. Inte lustigt alla knaprade halstabletter med de temperaturskillnaderna.

På torsdagsnatten var det svårt att sova. Mamma va uppe hela natten o pratade med Malin som blivit barnmorska över en natt, o hjälpte Azka att föda valpar. 4 st blev det. 2 hanar o 2 tikar. En tik är min o Björns, så om 2 månader har vi en liten som tar upp all vår tid. Namnförslag?
Vi har några: Eiyra, Nova, Elsa, Ronya, Samoa, Essa...

Ja, och jag o Björn köpte oss en skoter också. Halva är dock Arnes.
Tog med oss den hem till Linköping.

1 kommentarer:

Marina sa...

Låter som en underbar vecka! Jag tycker Nova eller Elsa! Fin skoter oxå! ta hand om dig! Kraam/marina

Skicka en kommentar