01 oktober 2012

Fredag: Adrian kom och skodde/verkade hästarna. löprunda med Holly. Tacomys, tända ljus och kortspel med Björn. Skön och lugn kväll med lite go musik och bara va. Runt 23 tog vi kvällspromenaden med Holly. Behövdes ingen pannlampa för det var sådant månsken.

Lördag: åkte till Ica Malmslätt strax före 08 och köpte Ciabatta och massa annat gott som proviva, lönnebergaskinka, vindruvor, philadelphiaost, gurka och paprika. Åkte sedan till Ledberg och skulle överraska med go-frulle men då hade de redan hunnit äta..
Regnig dag så vi sket i hästmässan. Zebbe & Tindra borstade mitt hår i över en timme, otroligt skönt att bli pillad i håret för en gång skull!

På kvällen var det meningen att vi skulle åkt på fest hos Mange, men det blev inställt. Så jag och Björn tog fram kortleken och rödvinet igen! Sen kom David frammåt 20.30 och spelade med oss.

Söndag: sov till 11?! När gjorde jag det senast? Vi gick och la oss 02.30 ioförsig.
Löprunda med Holly. Åkte motorcykel till Ledberg för att fira Tindra med släkten. På kvällen blev det söndagens hos oss med Basse, Milla, Turid, Dennis & Chappo. Hemgjord pizza & "Partaj".

0 kommentarer:

Skicka en kommentar